Gonzos Quest tar dig med på vinstrikt äventyr

I videosloten Gonzos Quest följer man med upptäcktsresande och äventyraren Gonzo på hans jakt efter Eldorados guld. Spelet är utvecklat av svenska Net Ent eller Net Entertainment som är erkända för sina kreativa och snygga videoslots. Just denna slot har de baserat på historien om den spanska erövraren Gonzalo Pizarro som på 1500-talet erövrade Inkariket. Spelet startar med en väldesignad introfilm som visar hur Gonzo anländer till Sydamerikas kust, för att sedan ta sig fram till spelplanen i regnskogen. Sloten bjuder på en storslagen spelupplevelse med sin snygga design och genomtänkta koncept, det är inte svårt att förstå varför Gonzos Quest är en av de allra populäraste spelmaskinerna online.

Gonzos Quest tar dig med på äventyr

Gonzos Quest – hur man spelar

Under spelet stannar Gonzo med spelaren, hejar på och firar vinsterna. Sloten består av fem hjul och tre rader med tjugo fasta insatslinjer placerade mot en spelbakgrund som tydligt visar att man befinner sig i djupaste regnskogen. Spelsymbolerna är snygga och klart inspirerade av inkarikets masker och graveringar. Wildsymbolen är lätt att känna igen, den har ett frågetecken i guld och ersätter alla symboler inklusive guldskölden som startar spelets free spinläge. Du kan justera din insats genom att ändra både myntvärde och insatsnivå vilket ger ett brett spann av tillgängliga insatser och lägst insats i Gonzos Quest är så lite som ett mynt per insatslinje.

För storspelaren kan insatsen även göras hög. Detta tillsammans med spelupplevelsen som erbjuds gör att Gonzos Quest passar alla. Videosloten är baserade på symbolfall istället för snurrande hjul. Något som är speciellt med spelet är dess lavinfunktion som innebär att varje vinnande kombination under en spinn exploderar och försvinner. Symbolerna som exploderat ersätts med nya symboler som ger dig en ny vinstchans. Så här fortsätter det tills det inte finns några fler vinnande kombinationer på spelplanen. Ett extra plus för den snygga 3D-effekten vid explosionerna. Lavinfunktionen är inte bara snygg, den adderar till spänningen under spelet och ger såklart ökad vinstchans, speciellt eftersom vinstmultiplikatorn stiger för varje vinst.

Vinstmultiplikator och free spins

Gonzos Quest bjuder på vinstmultiplikator såväl under huvudspelet som under free spinsläget. Multiplikatorn under huvudspelet fungerar så att första vinsten under ett spinn har multiplikator ett, andra vinsten multiplikator två, tredje vinsten multiplikator tre, och så vidare upp till multiplikator fem. Endast högsta vinnande kombination på en insatslinje delas ut. Det finns dock ingen begränsning för hur många gånger vinst delas ut under ett och samma spinn, men för ytterligare lyckade symbolfall efter femte vinsten stannar multiplikatorn helt enkelt kvar på fem gånger vinsten. Denna funktion är så klart väldigt lukrativ och med lite tur kan den leda till riktigt stora vinster.

För att starta bonusspelet i Gonzos Quest som är free spins behövs tre guldsköldar i följd med start på hjulet längst ut till vänster på en insatslinje. Free spinläget är relativt lättstartat och när sköldarna har fallit på plats öppnas portarna till Eldorado. I Eldorado får du en ny spelplan med en ökad vinstmultiplikator. Den startar på tre gånger vinsten och vid femte vinsten i följd är multiplikatorn uppe i femton gånger vinsten vilket också är max. I grunden ger spelet tio free spins men spelet tillåter vinst av ytterligare free spins under bonusspelet.

Gonzos Quest ger alla en unik spelupplevelse

I spelmaskinen Gonzos Quest tar Net Ent med spelarna på ett storslaget äventyr till det förlorade Inkariket som inte bara ger en högkvalitativ och unik spelupplevelse utan även täta vinster som med lite tur är stora. Bland alla slots och spelmaskiner som finns tillgängliga online är detta verkligen en som sticker ut. Med sitt breda spann av tillgängliga insatser, sin snygga design och kreativa utformning passar Gonzos Quest de flesta spelare, nybörjaren såväl som den mer erfarne gamblern. Ett stort plus för videosloten är vinstmultiplikatorn som förutom att addera spänning även ger högre vinster. Detta speciellt i free spinläget där vinsterna lätt drar iväg rejält och bjuder på härliga guldregn.